Post by toatramviepropag on Mar 8, 2022 6:13:30 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Knock-Knock ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Knock-Knock IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ژتون های glitch تقلب ها ▞▞▞
▞▞▞ Knock-Knock 2022 version ▞▞▞
Игра слишком сильно работает на меня. Я всегда боялся хороров, а тут мало того что страшно, так еще и мало понятно что делать(я понимаю, что скорее всего так и задумано). No ideya and text у игры очень хорошие разрабы ipl، تاک chto نصب chtoto crome 5 ne mogu.
من دیگران را به صورت آنلاین تماشا کردهام که بازی را انجام میدهند و عالی است، اما این برنامه روی پیکسل 2 اجرا نمیشود. به نظر میرسد این مشکل از نظر پشتیبانی، یک مشکل شناخته شده است که هنوز برای تلفنهای جدیدتر برطرف نشده است.
خیلی ترسناکه
روشن شد
Knock-Knock Rollimängud hyi
جواهری واقعی از Ice Pick Lodge، سازندگان جسور Pathologic.این بازی به بهترین وجه با هدفون بازی می شود و شما را به جهنم می کشاند! مورد علاقه!
بله، آیا می خواهید این را بخرم در Steam، اما من خیلی خوب بازی می کنم در این مورد برای این کار بیشتر نیستم. Ice Pick Lodge — гении, и, как оказалось, более чем в одном смысле. Без сарказма، берите хоть все мои деньги
بازی فوق العاده، منحصر به فرد، اما برای من ترسناک نیست). عاشقشم! من روی کامپیوتر بازی کردم و الان نسخه اندرویدش رو دارم. من با بازی روی سامسونگ گلکسی نوت 10.1 مشکلی ندارم، کرش نمی کند، کنترل ها راضی کننده هستند. من واقعا خوشحالم که "تق ناک" دارم. فقط به زبان انگلیسی است و من روسی می خواهم. و بزرگترین آرزوی من "Pathologic"، "Void" و "Cargo" برای اندروید و بازی های خیلی بیشتر از "Ice-Pick Lodge" است. انگلیسی و روسی. این زمانی است که من به پول اهمیت نمی دهم. بابت همه کارهاتون ممنونم
از کار افتادن آن متوقف نمی شود اما من گیم پلی بازی را می دانم و عالی است فقط کاش می توانستم بدون وقفه آن را بازی کنم
بهترین بازی ترسناک اندروید!!!هنر فوق العاده ای داره و واقعا گیم پلی جالبی داره ارزش پولشو داره و واقعا باید از این بازی لذت ببرید!!!!
بلافاصله پس از ضربه زدن به بازی جدید خراب می شود
خوب بود اما تا زمانی که در پس زمینه مقداری سبز بود زیرا گوشی من بزرگ بود و این بازی باگ و کرش دارد و نیاز به رفع دارد و اکنون سازنده بازی را برای اندروید 10 اصلاح نمی کند.
دوست داشتم این را روی رایانه شخصی بازی کنم، می خواستم آن را در اینجا نیز دوست داشته باشم. به محض لود شدن، خراب می شود، به سختی می تواند از اولین کات سین رد شود :^(
فقط مدام خراب میشد و اصلاً بازی نمیکردم.. به خودم بازپرداخت کردم. شرمنده. روی pc بازی خوبی بود
من را به یاد انگشتان سالید کارتون در یوتیوب می اندازد. از طرفداران بازی های ترسناک این یکی دیگر از الزامات مجموعه شماست.
Knock-Knock Rollespil wvz
برای یک بار هم که شده ارزشش را دارد گیم پلی عالی، مبتکرانه و ترساندن درخشان. اگر گرافیک کمی واضحتر بود، یک امتیاز اضافی به آن میدادم. طراحی هنری زرق و برق دار است و حیف است که کمی پیکسلی به نظر می رسد.
Jurassic World™: The Game Simulácie ycq
بازی سرگرم کننده آن است ) ارزش!
بازی اوکی است اما کنترل ها وحشتناک هستند. جابجایی اقامتگاه سخت بود و اقامت گاه به راحتی صدمه می بیند... عامل سرگرمی توسط کنترل ها خراب می شود آنقدر مهربانانه رفع می شود که ... عامل ترس هنوز برای یک بازی ترسناک خوب نیست ...
با بازی در حال حاضر یک بار دیگر تسکین به ذهن می آید. اما نمی توانم توجه نکنم که آنها در ابتدای بازی اعوجاج صوتی دارند و موسیقی در ابتدای بازی کمی تغییر کرده است.
من روی xperia z هستم و بعد از یکی از عکس های ابتدایی در حال خراب شدن است، هنوز بازی را انجام نداده ام. خوشحال می شوم در صورت رفع مشکل مجدداً بررسی کنیم
پس از انکار اتصال من به بازیهای Google Play در گلکسی 7 من بسته میشود. بازیهایم را فقط زمانی وصل میکنم که راحت باشم و واقعاً آنها را بازی کنم. شرمنده این یکی جالب بود...
خیلی بد میخواهم یک نقد خوب بگذارم. همانطور که من خیلی دوست دارم این بازی را بازی کنم اما هر بار که برنامه را شروع می کنم بسته می شود. واقعا ناراحت شدم که برای برنامه ای که مدام خراب می شود پول پرداخت کردم.
Knock-Knock Vaidmenų žaid. txjk
وقتی به جنگل می روم، چیزی جز برگ و اصلاح شخصیتم نمی بینم، لطفا...
Knock-Knock Vaidmenų žaid. txjk
من بازی را انجام دادم و در بخش Woods متوجه شدم ... درختی وجود ندارد. خونه هم نداره هیچ گزینه ای برای من باقی نمی گذارد جز اینکه بی پایان در میان مه قدم بزنم... آیا می توانید هر زمان که ممکن است این مشکل را برطرف کنید؟
در نوت 3 من هیچ مکانیزم خروج آشکاری وجود ندارد - چیزی که من از آن متنفرم. و گوشی مدتها پس از اینکه بازی را به شدت خاموش کردم، عقب مانده است، باید دوباره راهاندازی کنم تا این تاخیر برطرف شود. در حال حذف نصب
بصری عالیه ولی گیم پلی چیز جدیدی نداره و تکراریه.
این بازی همیشه مورد علاقه من خواهد بود. :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):- ):-):-):-):-):-)
وقتی میخواهم آن را شروع کنم خراب میشود
در منوی اصلی خراب می شود.
برنامه هر بار خراب می شود، باید برای محصولات سامسونگ بهینه شود.
من بازی را خریدم و هر بار که آن را باز میکردم خراب میشد، تا زمانی که این مشکل را برطرف نکنید، فقط 1 ستاره میگیرید.
چرا باز نمیشه
Knock-Knock Rollimängud hyi
در 5 دقیقه ای که بازی کردم از کنترل ها یا گیم پلی آن خوشم نیامد. بنابراین بازپرداخت دریافت کردم.
فقط ترسناک است که به دنبال فضا هستم. محیط زیباست
من و خانواده ام طرفداران بزرگ Markiplier هستیم. ما مارک بازی th8s را به طور کامل در نسخه رایانه شخصی خود تماشا کردیم و عاشق این بازی شدیم. شما بچه ها کار بسیار خوبی انجام دادید که این بازی را با اندروید قابل استفاده کردید. این به زیبایی ایجاد شده و برای کل خانواده سرگرم کننده است. من به شدت این بازی را به هر کسی که به دنبال کاری برای انجام دادن با بچه های خود است توصیه می کنم. به کار خوب خود ادامه دهید و خداوند همه شما را حفظ کند.