Post by toatramviepropag on Mar 8, 2022 6:19:34 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cat Escape ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cat Escape IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ primogemlərin kilidini açın ▞▞▞
▞▞▞ Cat Escape 2022 version ▞▞▞
Bu oyunda bəyənmədiyim bir şey 1069 səviyyəsində səviyyələrin təkrarlanmasıdır. Zəhmət olmasa bu problemi həll etməyə çalışın. Hörmətlə
İnsanların öldürüldüyü oyunlar olan reklamlar. Reytinqiniz "E" deyir, lakin bu reklamlar deyil.
gözəl oyun😘👌🐈pişik tərəfindən
Mən bu oyuna nifrət edirəm, hətta açılmır və bu oyuna görə telefonum təhvil verilir və çox tez ölür
Əvvəlcə bir müddət əyləncəli olsa da, idarəetmələr bir qədər həssasdır. Bir neçə gün oynamadıqdan sonra geri qayıtdım ki, bütün dərilərim və cığırlar götürülüb.
Onlar sizə reklam atmağı sevirlər. Bir səviyyəni bitirən kimi reklamlar çoxalır
Reklamlar çox tez-tez olur
Çox yaxşı, amma 110-cu səviyyədə silinmişəm. Çünki mən o axmaq səviyyəni keçə bilmirəm.
yaxşı ki, miyavlamanın mənim üçün şirin olduğunu deməsi xoşuma gəlir.🐱
Çox pis!Mən bu oyunu oynayıram və heç bir mükafat almıram
bir dəqiqə ərzində oynamaq əyləncəlidir. Ümid edirəm ki, geri qalmayacaq və əzməyəcək
sənə və oyuna nifrət edirəm
Bir çox reklam bir az, lakin bu başa düşülən deyil. oyun həqiqətən fun və stress pulsuz mütləq bu qaçılmaz app download başqa !!! 😊
Cat Escape Casual mfry
678 səviyyədəyəm. Problem odur ki, səviyyə təkrarlanır. Beləliklə, cansıxıcı olur
Pişiyimi düz yeriyə bilmirəm
Yaxşı oyun, lakin bir çox reklam üçün yol. Sry
çox gözəl
Mən bu oyuna nifrət edirəm, 2 raundda qalib gələndə hər reklamı qaçırmaq mümkün deyil, kaş ki, 0 qiymətləndirə biləsən.
Cat Escape Grand public uszb
bu çox əyləncəli oyundur mən onu tövsiyə edirəm amma səviyyələr o qədər də çətin olmadığı üçün ona 3 ulduz verirəm
Salam, bu uşaqlar üçün çox yaxşı proqramdır, lakin eyni səviyyələr gəlir və eyni səviyyədə oynamaq darıxdırıcıdır, ona görə də lütfən, oynaya biləcəyimiz daha maraqlı səviyyələr hazırlayın, çünki bu, çox yaxşı proqramdır.
Çox yaxşı. Oyun və. Bir mistik. İlk port tamamlandı. İkinci hissə gəlmir
Reklamlar üçün oyun üçün mükafat ala bilmədim, lakin oyun sevimlidir.Yaxşı oyundur, lakin hər 2 saniyədən bir reklamlar çıxılmazdır və oyunu pisləşdirir
uşaqlar üçün yaxşı oyundur
Heç kim əlavələr haqqında danışmayacaq? Hər dəfə bir dəyirmi işim bitəndə əlavələrlə spam göndərilir! Əlavələrdən nifrət edirsinizsə, bu oyunu almağı məsləhət görmürəm.
Bu oyun yaxşıdır, lakin reklamlar hər raunddan sonra gəlir və raund bir dəqiqədən çox çəkmir və mən səviyyələri bir az çətinləşdirməyi məsləhət görürəm, onlar çox asan olur və oyun bir səbəbdən vurulur və çox darıxdırıcı olur🙄😣😭😑 Təşəkkürlər
oynamaq çox sadədir
Pişik çox şirindir! Və pişik qaçmalıdır.
gülməli qısa reklamlar
Mən oyunu sevdim, amma ona 3 verməliyəm, ÇOX ƏLAVƏLƏRƏ YOL! Mən bu oyunu indicə yükləmişəm və ona görə də onu çox bəyənmirəm, ümumiyyətlə oyun yaxşı oyundur, amma yenə də çoxlu əlavələr var! Ardıcıl olaraq 5 əlavə etmişəm, dəyişsə, ona 5 ulduz verə bilərəm
vay mən bu oyunu çox rahat və həyəcanverici sevirəm
Əgər pişiyinizi geyindirmək və mühafizəçilərdən qaçmaq istəsəniz tövsiyə etdiyim super əyləncəli oyun
Səviyyələr təkrarlanır, çoxlu nasazlıqlar və gecikmələr oldu və mən iki dəri götürdüm, lakin onlar yox oldu.
Cat Escape Казуальные gkmo
Chicken Gun Veiksmas agze
Öldürmək üçün bir neçə dəqiqəniz varsa, yaxşı bir oyundur, lakin o, çoxlu reklamlarla bezdirilir.
Əyləncəli oyun, çətin səviyyələr.. Əgər növbəti yeniləmədən əvvəl oyunu əldə etsəniz, siz 115 və 125 səviyyələrində ilişib qalacaqsınız.¿¿¿
Bu niyə gec yüklənir haa niyə ma cavab yazın bax niyə niyə niyəəəəəəəəə😂
Səviyyələr təkrarlanır, pls yeni səviyyələr əlavə edin