Post by toatramviepropag on Mar 8, 2022 6:22:33 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Delitoon Webtoon/Manga en ligne ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Delitoon Webtoon/Manga en ligne IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код нескінченне золото ▞▞▞
▞▞▞ Delitoon Webtoon/Manga en ligne 2022 version ▞▞▞
Замість того, щоб змусити нас платити, щоб читати більше розділів, вони повинні просто додати рекламу, тому що, чесно кажучи, ніхто не хоче платити. Але в іншому концепція мені сподобалася.
❤🔥❤🔥
Bon catalog mais bien trop cher Un abonnement mensuel illimité serait bien mieux ;
Завжди потрібно оновлювати, це наче втретє за два тижні
Delitoon Webtoon/Manga en ligne Divertissement mgy
J'ai vraiment aimé cette app mais maintenant à chaque fois que je clique sur un épisode c'est tout noir, ça marche pas. Pouvez - vous réparer le problème svp ?
Delitoon Webtoon/Manga en ligne Развлечения dsea
Je trouve dommage le fait de payer alors qu'il y a pleins de sites et d'autres applis gratuites.
Ви не можете зробити його англійську версію??
Delitoon Webtoon/Manga en ligne Развлечения nevc
💜💜💜
Сказав, що моя електронна пошта недійсна
Першу частину свого коментаря я напишу англійською, щоб, можливо, люди зрозуміли, що це ФРАНЦУЗСКА компанія з правами лише на ФРАНЦУЗКУ версії. Права, тобто оплата за глави та допомога авторам. Знайдіть англійську компанію з правами на англійські версії. Це воно. Sinon, супер застосування, легкий à utiliser та avec une belle variété de titres.
Люблю додаток! І ТАК, ви повинні платити, але кого це хвилює? Автори, перекладачі та редактори живуть із цих історій, платити їм за їхню роботу – це правильно, тому перестаньте скаржитися та поважайте їхню роботу! Я обожнюю додаток! Et OUI il faut payer les chapitres, mais on s'en fou ! Les auteurs, traducteurs et éditeurs vive de ça, les payer pour leur boulet est NORMAL, alors arrêtez de vous plaindre et respectez leur travail !
Я німець, але чомусь програма для мене французька, і я чомусь не можу знайти спосіб змінити мову. Дякую за відповідь
Перекладіть цю прокляту програму англійською мовою, у психози... Не всі її розуміють, але я знайшов чудову мангу
Шкода, що вам доводиться так багато платити (це навіть дорожче, ніж паперова версія), тому Deltoon варто серйозно подумати, щоб зробити щомісячну підписку, щоб кожен (незалежно від рівня його достатку) міг насолоджуватися читанням
J'ai utilisé mon вільний час pour lire une série. L'application ne fonctionne pas. Ce n'est que du noir jusqu'à la dernière page. Перезапустіть на телефоні, доповніть програму, веб-послання сайту в програму. Aucune serie ne fonctionne. Je suis très déçue, cela fait longtemps que j'utilise cette appli
Sky Roller Zręcznościowe gkr
Franchement j'adore les histoires! Mais il y a comme mm plusieurs défauts : 1.L'attente des tickets gratuits est trop longue! ( 48 h serai mieux ) 2. Le prix des coins. Je veux bien payer pour lire la suite (je l'ai déjà fait et les payements ont très bien fonctionné) mais c'est trop cher! De plus j'ai remarqué une augmentation des tarifs : arnaque! Mais j'avoue que il y a de l'évolution avec toutes les nouvelles séries безкоштовно!🤗
Це французькою мовою, немає можливості змінити мову, і ви повинні заплатити реальні гроші, прочитавши 3 розділи. Просто прочитайте мангу/манхва/манхуа на MangaRead або MangaZone
Занадто дорого.
Так😁 це хороший додаток, особливо коли у вас є вільний час, але буде краще, якщо вони додадуть більше 1 розділу на день і додадуть більше інших історій... Дякуємо за рекламну акцію, яку ви приділяєте нам трохи часу 😉 Чудова ідея!! ! Продовжуйте так 😄 PS: Вибачте 😰 для тих, хто не вміє читати французькою, але може бути супер, якщо ви хочете вивчити французьку 😌
Я бачив багато графіки, яка в моєму стилі, як медова кров. Але було б набагато краще, якби була англійська версія. Але я все ще чекаю англійської версії delitoon
Les livre son trop bien je vous remerssi pour vo livre.
Я думаю, якби ця програма давала людям перекладені комікси різними мовами, то популярність Delitoons могла б досягти неба. На даний момент його бере хтось інший.
Je suis la seule qui l'a installé uniquement pour lire bj Alex?
Бути двомовним дуже добре.
Історії цікаві, але я повинен заплатити, щоб мати можливість прочитати всю історію.
Я був задоволений купою речей у додатку. Налаштування графіки та дизайну чудові, просто не англійською мовою, і я не зміг зрозуміти програму. Будь ласка, додайте англійську до програми!!
англійська підкладка, будь ласка
L'application est pas trop mal mais le système de paiement est mal fait j'aurais préféré plutôt un abonnement mensuel plutôt que de devoir payer à chaque fois inspiré vous de la concurrence comme webtoon qui est meilleur
Nul il faut payer pour en lire il nous donne 3 episode de chaque Webtoon gratuite et après faut payer pour la suite !!
Я дуже вдячний за те, що знайшов це і за те, що ви це створили! Моя французька не дуже добре, але я хочу вдосконалюватися, а також колись створювати власний французький комікс💕💕🤗🤗. Тепер я можу читати французькі комікси на уроці французької мови і не мати проблем. Також будьте попереду в класі😎. Дуже сумно бачити, що відгуки говорять про переклад на англійську. Ця програма читає комікси французькою мовою🤔😒 Будь ласка, зрозумійте це.🧡💚
Я не плачу за читання сторінки та глави до книги, я платю гроші, які вибирають книжкові комікси. Мені це не подобається 😒😤
Bonne appli, seule problème c'est qu'une partie des scan reste noir mais avec les bulles, voir ne charge pas du tout.