Post by toatramviepropag on Mar 8, 2022 6:28:39 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Decked Builder ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Decked Builder IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód zvýšenie zdroja ▞▞▞
▞▞▞ Decked Builder 2022 version ▞▞▞
Bolo to skvelé... nedávne zmeny (strata jednoduchej integrácie Dropboxu atď.) sú však sklamaním.
Aplikácia bola celkom dobrá, ale nevidela funkciu konceptu opísanú na webovej stránke. Odinštalované
Decked Builder Cartas ygwq
Pekná aplikácia na vytváranie teórie magického balíčka. Vo všeobecnosti funguje dobre a ľahko sa používa. Nemali žiadne problémy s tým, že aplikácia nefunguje / neotvára sa, ako sa zdá u niektorých iných. Páči sa mi analýza zloženia balíčkov (farba, cena many, typ karty atď.). Niekoľko návrhov: 1) bolo by rýchlejšie zadávať karty manuálne, ak by ste ich mohli pridať priamo zo zoznamu výsledkov vyhľadávania. Predtým, ako získate tlačidlá na pridanie, musíte prejsť na jednotlivé karty. 2) Hlasové vyhľadávanie by tiež urýchlilo tento proces. 3) Bolo by pekné mať viac analytiky: možno skóre za veci ako zrýchlenie many, prerušenia/zrušenie, ťahanie kariet, zisk/strata života atď. v cloude. 5) Funkcia zbierky je pekná, ale tiež by som chcel vidieť zoznam želaní karty.
Learn To Write Russian Alphabet கல்வி vkp
Dobrá aplikácia na stavanie balíčkov, ale má nejaké problémy. Nedarí sa mi nájsť príborník na palubu, ktorá je oddelená od hlavnej paluby. Ceny jednotlivých kariet sú nefunkčné a tester balíčkov je príliš jednoduchý na to, aby bol užitočný. Má to potenciál, ale potrebuje prácu
Decked Builder Karciane tpac
Najlepší tvorca balíčkov pre Android.
Táto aplikácia je úžasná, ale vďaka novej aktualizácii spadne vždy, keď načítam balíčky a hľadám karty.
Poskytuje skvelý zoznam kariet, ale s novým vydaním kariet je neskoro, takže každému, kto hrá štandardne, môže trvať niekoľko dní. Rád by som videl, ako sa aplikácia vyvíja a poskytuje ukážky, ale ešte lepšie chcem mať možnosť zvýrazniť karty, ktoré potrebujem a chcem, pretože túto aplikáciu používam tak často ako nákupný zoznam viac ako skutočný tvorca balíčkov. Zvážte zmeny
Aplikácia rada náhodne reštartuje môj telefón vždy, keď hľadám karty. Začína to byť naozaj frustrujúce, až do bodu, keď ľutujem, že som si túto aplikáciu kúpila. Opravte to.
Zmena: Zmena môjho hlasu za 1 hviezdičku, pretože aplikácie nešpecifikujú, že musíte zaplatiť dodatočný poplatok za funkciu zbierky. Nekupujte túto aplikáciu, nepodporujte tento druh podvodu. Nepodporuje promo kartu, FNM kartu a mala by (imo). ale celkovo sú aplikácie skvelé. Dúfajme, že nakoniec pridajú podporu. Aplikácia sa tiež zrúti, keď telefón otočíte z portrétu na šírku pri fotení, aby ste pridali kartu.
Skvelá databáza kariet vrátane vyhľadávania. Vynikajúce režimy zberu a budovania paluby.
Milujte jednoduchosť stavby paluby. Nebude to žiadny architekt ani nič podobné, ale je oveľa príjemnejšie používať ho na cestách, ako skúšať používať mobilný prehliadač pre najbežnejšie miesta na ukladanie balíčkov.
Aplikácia na galaxy note 3 teraz zlyhá pri spustení od poslednej aktualizácie. Stojí za 5 hviezdičiek, keď to funguje.
Táto aplikácia je zbytočná. Je jednoduchšie vložiť moju zbierku do excelovej tabuľky manuálne, ako použiť skener kariet v tejto aplikácii POS. TCGPlayer má aspoň funkčný skener a ich aplikácia je zadarmo. Chcem vrátiť peniaze, pretože je to odpad.
vynikajúce
Túto aplikáciu nemôžem vôbec odporučiť. Kúpil som si ho v nádeji, že použijem funkciu vačky na skenovanie všetkých mojich kariet. Keď pridáte naskenované karty, musíte zaplatiť viac za nákup samotnej aplikácie. Totálny podvod. Naďalej budem používať Manabox a bezplatne zadávať svoje karty.
Hladké ako maslo na SGIII. Nákupy v aplikácii stoja za pár libier navyše.Kolekcie sú fantastickým doplnkom za cenu a pridanie funkcie uchopenia fotoaparátu umožňuje rýchle skenovanie čerstvých boosterov alebo kariet z konceptu. Nedá sa zoradiť podľa abecedy alebo podľa „čísla karty“. Menší drobec, na ktorý si čoskoro zvyknete.
Myslím, že som našiel chybu. Pri hľadaní Ripjaw Raptor sa zobrazí malá ukážka karty Stormbreath Dragon. Všetko múdre pre Ripjaw je správne, dokonca aj celé umenie kariet. Nie je to zásadný problém, len mi to spôsobuje problémy s ocd. Skvelá aplikácia.
Decked Builder Kortos wfyi
Toto je mimoriadne užitočná aplikácia. Používam ho roky. V poslednom čase však musím neustále „obnovovať nákupy“, aby som mohol použiť kartu zbierky. Takmer vždy, keď otvorím aplikáciu. Z akéhokoľvek dôvodu sa v mojom príborníku neustále množí Wilderness Reclamation. Dokonca som to úplne vynuloval a stále sa to objavilo s 25 uvedenými kópiami?
Fantastická aplikácia na vytváranie paluby, najmä keď platíte za doplnok na sledovanie zbierky. Dávam 3 hviezdičky, pretože je veľmi nepríjemné neustále povoľovať transakcie, aby som mohol sledovať moju zbierku.
Nemôžem sa posúvať v knižnici bez toho, aby som si pri každom dotyku prsta s obrazovkou nepridal kartu do ruky.
Toto je dobrá aplikácia, ak je to všetko, čo používate, a je obmedzená v tom, čo môžete robiť s balíčkom po jeho vytvorení. Funkcia obchodu je nefunkčná a ide iba na stránku Card Shark (na ktorej sa momentálne zobrazuje chyba). Môže uložiť balíčky, ale súbory sú pochované hlboko v priečinkoch s údajmi aplikácií a neexistuje jednoduchý spôsob, ako zdieľať alebo exportovať balíček. Iní tvorcovia vám umožňujú zdieľať balíček v texte oddelenom čiarkou a vybrať si, kam uložiť súbor .dec
Aplikácia nikdy nefunguje, neustále mi padá, takže to treba opraviť
Decked Builder Kart eeh
Posledných pár aktualizácií mi túto aplikáciu naozaj zničilo. Stará aplikácia automaticky aktualizovala moje súbory balíka na Dropboxe. Teraz musím importovať balíček, vykonať zmeny a exportovať ho späť do Dropboxu. A pre aký prínos navyše? proste neviem.Okrem toho boli zmeny používateľského rozhrania jednoducho hrozné. Čo bolo zlé s kartami v hornej časti? Pridajte funkciu, ktorá ľuďom umožní vrátiť sa späť k starej aplikácii!
Odpadky. Zmenili formát súboru, takže teraz všetky moje balíčky nie sú rozpoznané a navždy stratené. Prešlo zo súborov .dec do súborov .coll2. Čo to f$&^?!
Nech už bola aktualizácia akákoľvek, zrušte ju. Aplikáciu teraz nemožno otvoriť. OG Moto X.
V poslednej dobe sa vyskytol problém, kedy aplikácia zlyhá pri spustení. Posledné 3 týždne som musel každý deň odinštalovať a znova nainštalovať. Toto je pre platenú aplikáciu neprijateľné a treba to čo najskôr opraviť.
Zďaleka najlepšia magická aplikácia
Kedykoľvek chcem vytvoriť nový balík, prídem priamo do tejto aplikácie. Vidím cenu, keď si prezerám každú kartu a zisťujem, či stojí za to zostaviť balíček. Úžasná pomoc pre každého hráča MTG
Z nejakého dôvodu už nezobrazuje ceny kariet
Počkať...prečo sú karty preč? Som rád, že zlyhanie je opravené a kvalita vyzerá lepšie, ale nové rozloženie je skutočne ťažkopádne. Bolo to fajn ako predtým. Namiesto toho, aby ste mohli bez námahy prepínať medzi vyhľadávaním balíčkov a kariet, musíte teraz kliknúť na ľavú rozbaľovaciu ponuku balíčka... Prečo jednoducho neponechať možnosť karty tak, ako je inzerovaná?Bolo to oveľa rýchlejšie a jednoduchšie a pôsobí to oveľa prirodzenejšie. Táto nová aktualizácia vyzerá skvele, ale pôsobí strašne neohrabane. Dúfam, že sa to dá vyriešiť.
Uprostred cesty 3 hviezdičky, pretože robí to, čo hovorí, a nepadá, ale vývojár sa zjavne neobťažuje pokúsiť sa urobiť veľké zlepšenie, pretože táto aplikácia nemá skutočnú konkurenciu. Najmä testovanie balíčkov má toľko priestoru na zlepšenie - pridajte testovanie hlavy 2 hlavy pre 2 balíčky naraz a čo tak pridať počítadlo otočení a možnosť preusporiadať karty v knižnici (tj presunúť kartu nadol) podpora testovania balíčkov pomocou scry kariet. Tiež zálohovacie funkcie môžu byť automatizované, export balíkov a zbierok ako text a funkcia priania / obchodného zoznamu.
Nová aktualizácia je na hovno! Zmazal som všetky moje decklisty a neustále pády. Snažil som sa opraviť to, čo nebolo pokazené...
Opravte aplikáciu. Momentálne zlyháva počas procesu zavádzania. Bola to úžasná aplikácia až do poslednej aktualizácie.